OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
gabitrial_peti

Goldsprint - Páros kerékpárverseny. Minimális helyigény!

A Goldsprint egy izgalmas gyorsasági kerékpárverseny, ahol a kerékpárok egy talapzathoz erősítve fixen állnak. A verseny két fő részvételével, tetszőleges hosszú virtuális pályán folyik. Számítógépes mért idő alapján, aki leggyorsabban teljesíti a távot, az nyer. Legyen egy falunap, városnap, fesztivál, céges program, csapatépítő rendezvény, ez a műsor mindenhol jó buli! A program minimális helyigényű pörgős és biztonságos verseny. A legjobb beltéri verseny program! Minden korosztály számára sikerélmény!

A technikai információk:
-egyszerre két versenyző van a kerékpárokon tetszőleges hosszú virtuális pályán versenyeznek (ajánlott táv 300M)
-a távok a nap végére összeadódnak így külön közös célok is kitűzhetők
-a verseny alatt díjazhatók a napi összesített eredmények alapján az indulók, ez alapján akár mindig fel lehet kérni a résztvevőket rekord döntésre, amit külön kisebb díjjal jutalmazhatunk
-a goldsprint saját hangosítással és 102cm-es képátlójú megjelenítéssel is rendelkezik, amit a helyszínen térítésmentesen biztosítunk.
-gyermekek már 150cm magasságtól használhatják.

A páros kerékpárverseny egy egyedülálló utánozhatatlan csapatépítő program céges rendezvényekre és tökéletesen megállja a helyét falunap, fesztivál és városnap rendezvényeken is! A legjobb beltéri sportprogram!

A program videója itt megtekinthető.

A goldsprint páros kerékpárverseny fotói kiajánláshoz letölthetők itt!

Gold