Hol jártunk? ⋆
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
gabitrial triál bemutató extrém sport show trial

Hol jártunk?

2017-ben:

A gabitrial extrém sport csapat sok éve járja már az országot extrém sport bemutatóival és más programjaival egyaránt. Ezen a térképen megnézhetitek ,hogy a gabitrial extrém sport csapata 2017-es évben hol tartott triál bemutatót .Sok helyen megfordultunk városnap ,falunap ,gyermeknapi rendezvény és sok  sportprogram volt tőlünk neves.  Minden bemutató egy-egy kellemes emlék számunkra amire ha rákattintok egy kis fénykép is felvillan .Nézegessétek térképet ami folyamatosan bővül bemutatóról-bemutatóra éppen hol merre járunk. Tisztelettel a csapat vezetője : Nagy Gábor , gabitrial . http://

04.28. Nyírbátor ,száz éves a nyírbátori sport rendezvény ,triál show (fotók)

Az év első triál bemutatóját a Szatmár megyei Nyírbátorban  tartottuk. A száz éves a nyírbátori sport rendezvény színvonalát egy szuper extrémsport bemutatóval tudtuk gazdagítani. Nem csak a tavaszi nap első sugarainak és az extrémsport nyújtotta élvezeteknek köszönhettük jókedvünk, hanem az odaadó közönségnek is. Rengetegen látogattak el bemutatónkra hiszen ez kitűnő gyermek program ahol az egész család önfeledten szórakozhatott. Reméljük a 2018as évben is vissza térhetünk és újra elkápráztathatjuk Nyírbátort akár már városnap rendezvényén is.

05.01.Végegyháza , Majális ,triál bemutató (fotók)

A tavasz beköszöntével mi is meglátogattuk a végegyházi majálist és a csodás zöld környezetben tartottuk meg triál bemutatóunkat. Egyben biztosak lehetünk itt rengeteg volt az extrém sport rajongó.

05.12. Záhony ,triálbemutató (fotók)

A májusi borongós idő ellenére feltüzeltük programunkkal a záhonyi triálbemutatót!A közönség rendkívül ösztönző hatással volt ránk és szájtátva figyelték bemutatónk.

05.18. Budapest , Magyar Kerékpárosklub gyermek (fotók)

A budapesti gyereksereg szájtátva leste a Magyar Kerékpárosklub és általunk tartott extrém sport bemutatót.A gyermek program keretein belül goldsprint kerékpárjaink is párbajozhattak a lelkes gyerkőcök.

05.20. Görcsönydoboka ,trial show (fotók)

A görcsönydobókai triál bemutatóunkon gyermek kerékpáros pályának is kipróbálhatták a vállalkozó szellemű gyermekek,emellett buborék programunk színesitette a napot. Az ellátogatók igazán jó hangulatú extrém sport bemutatónak lehettek részesei.

05.26.Devecser , triál show (fotók)

Egy igazán kellemes szombati délutánon Devecseren tartottunk triál kerékpáros bemutatót.A kisváros családias fogadtatása teljesen elkapraztatta csapatom.Rengeteg feledhetetlen élménnyel gazdagodtunk emelett bízunk benne,hogy a közönségnek is sikerült mosolyt csalni az arcára.

05.27.Pusztazámor ,triál bemutató(fotók)

A pest megyei Pusztazámor hangulata teljesen magával ragadó volt ilyes fajta vendég szeretettel rég nem találkoztunk már mint ami ott fogadott bennünket.
Ez rányomta bélyegét az egész triál bemutatónra is amibe szívünk,lelkünk beleadtuk a közönség legnagyobb örömére.

05.27. Bodajk,triálshow(fotók)

Bodjakon tartott bicikli programunk nem akármilyen érdekességeket tartogatott az ellátogatók számára.
Többek közt nem csak egy minőségi extrém sport bemutatót tekinthettek meg nézőink,a főleg gyermekeknek tartott buborék programunkkal elkápráztattunk minden kicsit és nagyot.

05.28.Gyömrő ,trial bemutató

Gyömrőn a rossz idő ellenére is elkápráztató triál bemutatót nyújthattunk.Családias környezetben jó hangulatban tartottunk meg bicikli programunk majd rengeteg élmennyel távoztunk onnan.Reméjük lesz még alkalmunk ellátogtni és 2018-ban is és egy hangulatos extrém sport bemutatót tartani.

06.03. Szászberek trialbemutató

Júniusban első bemutatónk Szászberek lakói csodalhatták meg. A község rendkívül érdeklődve figyelte triál bemutatónk és nyitottan áltak akár ahoz is,mikor a kedves közönségünk vonjuk be bicikli programunkba.

06.09.Tiszaalpár trialshow

Tiszaalpára vezető úton már éreztem csapatommal,hogy aznap is egy rendkívül attraktív nap előtt állunk,és ez így is lett.
Bemutatónk a szokottnál még hosszabbra sikeredett,hiszen hibának tartottunk volna ha a már szinte szokatlanul hálás közönségünk otthagyjuk a hatalmas tapsözön közepén. Ezért tartottunk egy kis rádast hálaképpen így vált teljessé ez a triál show.

06.10. Apc triálbemutató (fotók)

Triál bemutatónak a Heves megyei Apc adott otthont ahol a nagy eső ellenére is,közönségünk a csapadéktól menedéket találva tekintette meg műsorunk hiszen nekünk a rossz idő sem szabhatott gátakat és ennek ellenére is teljesen élvezető bicikli program részesévé válhattak az érdeklődőink.

06.17. Nyíregyháza Michelin családi nap (fotók)

Nyíregyházán a Michelin családi nap keretein belül tartottuk meg extrém sport bemutatónk. Ez egy csodás gyermek program is volt egyaránt hiszen arra külön odafigyeltünk,hogy műsorunk a legkissebbektől kezdve az idősebb korosztályig mindenki tetszését is egyaránt elnyerhesse és nézőink számára élvezhetővé váljon.

06.17. Pásztó Gyermek Nap , (fotók)

A pásztói gyermek napra kissé megfáradva érkeztünk,hiszen már egy bemutatóval a hátunk mögött érkeztünk meg,de a közönség teljesen feltöltött minket energiával és ez mindenért kárpótolt minket.Mivel gyermeknap volt a városban probáltuk bevonni a gyermek sereget is akik minden szégyenlősségüket félretéve,gátlások nélkül váltak a bemutató legfontosabb részeseivé.

07.01. Báta Keszeg Fesztivál ,(fotók)

A bátai keszeg fesztiválon a magávalragadó közönségnek hála egy igazán látványos triál showt tudhatunk magunk mögött. A gyermekek nagy örömére buborék programunkat is kiprobálhatták,amihez hasonlót valószínülég meg nem igazán láthattak vagy próbálhattak ki eddig. Talán épp ezért valhattak szinte pillanatok alatt ők is a mókás buborékok szerelmeseivé a szülők legnagyobb örömére.

07.08. Balogunyom ,triál bemutató

A júliusi hőségben Balogunyomra látogattunk triál bemutatót tartani.Taps hiányában bizony itt sem kellet szenvednünk.Teljesen magával ragadott bennünket a közösség összetartása a kerékpáros bemutató alatt.Egy nagyon jó falunap volt!

07.12. Sárosd ,trial show

Sárosdon igazán családias környezetben, meghitt hangulatban tartottuk meg extrém sport bemutatónak. A bemutató teljesen azt tükrözte, mintha már szinte évek óta vissza-vissza járnánk a településre.

07.16. Hajdúszoboszló ,trial bemutató (fotók)

Hajdúszoboszló biciklis programunk a Hungarospa strandján rendezhettük meg. Az élmény még számunkra is új volt, hiszen ez volt az első strandon tartott fellépésünk de a fürdőzők kíváncsi tekintete bebizonyította, hogy még itt is megálltuk helyünk és minőségi triál bemutatóval szolgálhattunk az érdeklődőknek. Nyíltan állíthatom, hogy nem csak szerelem a “triál is elég jó napolaj.” 🙂

07.29 Kemesmagasi, triál bemutató (fotók)

Kemesmagasi triál bemutatónkra is csak kellemes emlékkel tekinthetek vissza, hiszen mindig csodás érzés ennyi pozitív visszajelzéssel hazatérni egy fellépésről, mint amennyit kemesen kaptunk csapatommal. Egy igazan lendületes és mozgalmas extrém sport bemutatót tudhatunk magunk mögött.

08.05. Vasvár, Trial show (fotók)

A vasvári műsorunkon többségben voltak az idősebb korú, nyugdíjas nézőink mégis árgus szemekkel figyelték tiál bemuatónk, vvalószínűleg nem nagyon láttak még ilyesmit de mi bebizonyítottuk, hogy extrém sport bemutatónk nem korhoz kötött és mindenkinek örömöt csempészhet a szürke hétköznapokba.Szuper városnap volt!

08.06. Lipót, triál bemutató (fotók)

Lipóti trál fellépésünk ismét fürdőzők között tarthattuk csodálatos zöld környezetben. A strandszezon vége közeledtével azért még mindig kellemes lángos illat lengte be a levegőt, de mi nem hagytuk magunk kísértésbe esni és a hasunkra csak a biciklis program után gondoltunk a fiúkkal. A közönség eme nemes cselekedetünk rengeteg tapssal jutalmazta.

08.12. Ároktő, triál bemutató (fotók)

Ároktői triál bemutatóunkon még talán soha nem látott vendégszeretettel találkoztunk, igazan ízletes házias ízek fogadtak minket bemutatónk után. A közönség nagyon hálásan és odaadóan csodálta extrém sport bemutatónk, a gyermekek pedig teljesen oda voltak a buborék programunkért.

08.19 Pásztó (fotók)

A Nógrád megyei Pásztón ezelőtt még nem jártuk, de rendkívül pozitív képet alkottunk az itt élőkről hiszen igazán jó hangulatura kerekedett fellépésünk, a közönség töltetének hála. Rengeteg gyerkőc figyelte triál bemutatónk reméljük a közönégből is kikerül majd egy-két triálos növendék a jövő számára.

08.19 Őrhalom (fotók)

Őrhalmon a közönség néha szinte lélegzetét is vissza tartva figyelte bemutatónk izgalmasabb, feszültebb részeit és összetartóan drukkoltak, hogy minden veszélyesnek bizonyuló mutatványunk sikerüljünk. Persze aggodalomra semmi okuk nem volt, habár imádjuk feszegetni a határokat az extrém sport bemutatók alkalmával.

08.20 Hajdúnánás (fotók)

Hajdúnánásra nemzeti ünnepünkön augusztus 20.án látogattunk el, minden arra járó gyors léptekkel próbálta megközelíteni trál fellépésünk helyszínét, hogy minél jobb helyről tudják végig izgulni minőségi produkciónk. Rengeteg tapssal háláltak meg az együtt töltött huszadikánkat.

 

08.25 Felsőszentiván, Traktor gép show

Felsőszentivánon a Traktor gép show keretein belül léphettünk fel és bár a fő téma mégis csak a traktorok voltak a mi biciklijeinkre is kíváncsi tekintetek szegeződtek, de még mennyi….
A bicikli programunk elkápráztatta Felsőszentiván apraja nagyát minket pedig a csodálatos közönségünk!

08.27 Budapest Józsefváros, trial show

Józsefvároson tartott bemutatónk is emlékezetesre sikeredett közönségünk a bemutató minden viccesnek szánt részén kacagott velünk együtt, az extrém sport rajongok sem maradtak elégedetlenül hiszen minőségi triál bemutatónk minden igényük kielégítette a látványosságok szempontjából.

09.02. Garbolc, triál bemutató (fotók)

A szeptemberben határmenti Garbolcra látogattuk el gondoltuk iskolakezdés elött még megszínesítjük a garbolciak napját. Reméjük sokáig emlékezni fognak triál bemutatónkra vagy legalább addig biztosan még újra el nem látogatunk hozzájuk. Számunkra mindenképpen emlékezetes fellépés marad a nap Garbolcon.

09.02. Bagamér, trial show (fotók)

Rengeteg bagaméri érkezett bemutatónkra és kiváncsian figyelték triál bemutatónk minden percét. Mi pedig rengeteg mosolygó arcocskát véltünk felfedezni a tömegben, igazán pozitív visszajelzés ha ennyi gyerkőcnek mosolyt csalhatunk az arcára. Ők pedig a miénkre!

09.09. Szár, triál bemutató

A Fejér megyei Száron eddig nem jártunk még bemutatót tartani, hát ez egy hatalmas hibának bizonyult hiszem ilyen csodálatos közönséggel ritkán találkozik az ember. Rendkívül családias kellemes hangulata volt a községnek,szívesen ellátogatnánk ide akár mégtöbb bemutatót tartani a jövőben.

09.16. Aradványpuszta, Trial show (fotók)

Aradványpusztán rendezett triál műsorunkra rengetegen ellátogattak. A szép időjárás, a csodás szervezés, tökéletes helyszín minden adott volt egy igazán káprázatos biciklis program megalkotásához. Mi minden tőlünk telhetőt megtettünk ennek érdekében, a gyermekeket pedig egyedülálló buborék programunk szórakoztatta.

09.20. Hajdúböszörmény, triál bemutató (fotók)

Hajdúböszörményen káprázatos triál bemutatót tartottunk igazan szép, tiszta környezetben. A show alatt rengetegen készítettek fotókat emlékül, hisz nem mindennapi látvány tárul nézőink szeme elé szó szerint forróra sikerült a show.

09.22. Újfehértó

Újfehértón még frissen inditottuk a napunk, de tudtuk aznap még két biciklis program vár még ránk, mi mégsem takarékoskodtunk az energiánkkal és szívünk, lelkünk bele adtuk a triál bemutatónkba hiszen sosincs megállás. A közönség hatalmas lökettet adott a folytatáshoz és az az energia löket amit ott kaptunk bearanyozta a napunk hátra lévő részét.

09.22. Dévaványa (fotók)

A Békés megyei Dévaványán tartott extrém sport bemutatónk aznap már a második biciklis programunk volt, mégis örömmel véltük felfedezni mennyi érdeklődőt vonzott az extrém sport. A közönségönknek kifejezetten tetszett a triál bemutatónk azon része mikor egy lángoló kifeszített kötelet ugrunk át, igazán látványosra sikeredett.

09.22. Békéscsaba (fotók)

Vannak bizony zsúfoltabb, igen komolyan betáblázott napjaink is hiszen ezen a szeptember huszonketedikei napon Békéscsabán ez már a harmadik bemutatónk volt, mégis csak hálával tartozhatunk azért,hogy mennyi embert vonz a kíváncsiság az extrém sport felé és mennyien kíváncsiak triál bemutatónkra. Csodálatos élmény volt mikor a mi és a nézőink kerékpárjai egyszerre emelkedhettek fejünk fölé a magasba.

09.28. Budapest

Budapestre az évben már harmadjára látogathattunk el és minden alkalommal elkápráztattuk a fővárosi közönséget sosem csalódtunk még néőinkben itt sem. Reméljük sok sok minőségi extrém sport bemutatóval szolgálhatunk még számukra és mindezeket buborék programunkkal tudjuk majd még színesebbé, különlegesebbe varázsolni.

10.05. Nyírbéltek, trial bemutató (fotók)

Az év utolsó triál bemutatóját Nyírbélteken tartottuk. A közönség itt is elragadott bennünket és feltöltött a következő szezonig szeretettel. Fájó szívvel mégis büszkén, tartottuk műsorunk ,hiszen az egyik legcsodálatosabb évünket tudhatjuk magunk mögött a triál terén. Reméljük a 2018as évnek legalább ennyi extrémsoprt bemutatót köszönhetünk majd.

2016-ban:

02.13. Mosonmagyaróvár, triál show sport konferencia(fotók)

03.31. Nyírtelek, triál show és gyermek ügyességi verseny gyermek napi rendezvény

04.10. Dunakeszi, triál bemutató sportnapi triálshow

04.22. Debrecen, Kossuth tér egyetemi sport rendezvény(fotók)

04.30. Kismaros, triál bemutató és gyermek ügyességi verseny városi sportnap

05.01. Mikepércs, triál bemutató sport majális(fotók)

05.01. Bátonyterenye, triál show város napja(fotók)

05.03. Oroszlány, trial bemutató városi sport program(fotók)

05.05. Sajószentpéter, triál show községi sportnap(fotók)

05.06. Szabolcsveresmart, triál bemutató falunap(fotók)

05.14. Hajdúszoboszló, triál show gasztro fesztivál

05.15. Nagyszokoly, triál bemutató falu napi rendezvény(fotók)

05.29. Tokaj, trialbemutató fesztivál katlan gyermek nap(fotók)

05.29. Mátészalka, triál bemutató és gyermek ügyességi verseny városi gyermeknapi rendezvény

06.04. Kimle Sárkányfesztivál, triál show sportfesztivál program

06.10. Tolna, triálbemutató iskolai gyermek rendezvény

06.11. Balatonfűzfő, triálbemutató starnd fesztivál

06.18. Tiszaújváros, triálbemutató városi sportnap

06.26. Nyíradony, Ligetalja Napok, triál bemutató térségi fesztivál

07.02. Bózsva, triál show falunapi sport műsor

07.03. Vásárosnamény, trialbemutató város napja rendezvény egy szuper hír a rendezvényről

07.09. Budapest XIII. Ker Családi Nap, triál bemutató és gyermek ügyességi verseny

07.10. Zalaegerszeg AquaCity, triál bemutató és gyermek kerékpár verseny fürdő fesztivál

07.30. Tarcal, triál show falunapi rendezvény program

08.06. Ároktő, triál bemutató falu nap rendezvény

08.13. Tolna, triálbemutató és buborék show város napja

08.19. Tapolca, trial show város napja

08.20. Ócsa, triál bemutató város napi rendezvény

08.21. Ercsi, trialbemutató város napi rendezvény

08.27. Mikepércs, triálshow falu napi program

09.03. Paks, triál és parkour bemutató az Atomfutáson sportnapi bemutató

09.10. Dombegyház, triál bemutató község napi bemutató

09.16. Budapest Ferencváros, triál show gyermek sportnap

09.17. Zalaegerszeg, triálbemutató városi sport nap

09.18. Nyíregyháza, triál és parkour bemutató céges sport rendezvény

09.21. Kisvárda, triál és parkour bemutató városi autómenetes nap

09.22. Hajdúszoboszló, Európai Autómentesnap, triál show

09.22. Hajdúböszörmény, Európai Autómentesnap, triálbemutató

2015-ben:

02.28. Tiszafüred, Triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny városi sportprogram (fotók) 04.01. Várpalota ,Trial show és gyermek ügyességi verseny városi sportfesztivál(fotók), (videó) 05.01. Sarkad, triálbemutató város napja sport program 05.16. Petőfiszállás, trial bemutató gyermek sport program 05.23. Nemesgörzsöny, trial show falunapi sportprogam 05.24. Kistarcsa, kerékpáros triál és parkour show város napja 05.30. Tállya, triál bemutató községi sport rendezvény 05.30. Mátészalka, trial show (fotók) városnapja 05.31. Kazincbarcika, trial bemutató (fotók) fesztivál sport program 06.07. Üllés, triálbemutató (fotók) városi sport program 06.15. Hernádvécse, triál bemutató sport bemutató 06.20. Budapest 17.ker. Extrém Sport Fesztivál, triál bemutató 06.26. Kéked, Erasmus plusz, triál bemutató pályázati sport bemutató(fotók) 06.27. Jászkarajenő, triál show falu nap sport program(fotók) 06.28. Hatvan, kerékpárút átadás, trialbemutató városi sport rendezvény(fotók) 07.04. Szeged, extrém sport fesztivál, triál bemutató 07.12. Vásárosnamény, triál bemutató város napja(fotók) 07.18. Őrbottyán triál show falu nap(fotók) 08.01. Vereb, triálbemutató falu napi program (fotók) 08.07. Zamárdi, triál show strand sportprogram(fotók) 08.17. Hajdúböszörmény, triál bemutató város napja sport program 08.22. Nagyveleg, triál show város napja sport program 08.29. NI Családi Nap, triál bemutató és biciklis ügyességi verseny céges sport program 08.29. Szajol, triálbemutató községi sport rendezvény 09.05. Szabadegyháza, triál bemutató városi sport nap 09.05. Nyáregyháza, trial show falu napi program 09.12. Szerbia Capriolo gyár, triálbemutató és kerékpáros ügyességi verseny 09.19. Szabadegyháza kerékpáros nap, trial bemutató város napi sportprogram 09.22. Kispest, trial bemutató város napi sportprogram 09.22. Hajdúböszörmény, trial show város napi sport program 09.25. Encs, trial bemutató város napi sport program 10.02. Székesfehérvár, triálbemutató város napi sport program 10.15. Ludányhalászi, triál bemutató város napi sport program 12.02. Szolnok, Városi Sportgála, triál show városi sport program

gabitrial triál bemutató extrém sport show trial

2014-ben:

10.18. Újfehértó, Triál bemutató autómentes kerékpár program 10.04. Vámospércs, Trial show (fotók) pályzati gyermek rendezvény 10.04. Nyírbogát, Triál bemutató kerékpáros gyermek program 09.29. Aradványpuszta, Triál show(fotók) extrém sport shoe 09.27. Monor, Triál show városnap sportprogram 09.22. Hatvan, Trial bemutató és kerékpáros ügyességi verseny extrém sport bemutató 09.22. Kispest, Triál bemutató autómetes sport program 09.20. Budapest, MVM Road Show, Triál bemutató céges sport program 09.19. Abaújszántó, Trial show extrém kerékpáros program 09.19. Újfehértó, Triál bemutató és ügyességi verseny autómetes kerékpáros bemutató 09.13. Pétervására, Triál how városnapi sport bemutató 09.06. Taktakenéz, Triál bemutató községnapi sportprogram 08.27-08.30. Szeged, Szegedi Ifjúsági Napok, Extrém sport színpad (video) 08.23. Földes, Triál show falunapi sport program 08.20. Zsana, Triál bemutató városnapi sport bemutató 08.19. Hajdúhadház, Triál show városnapi sport bemutató 08.18. Hajdúböszörmény Hajdú-hét, Triál bemutató (fotók) városnap sport bemutató 08.17. Tiszanána, Triálshow (fotók) gyermek program 08.16. Döge, Trial bemutató (fotók) város napi extrém sport bemutató 08.16. Kenézlő, Triálbemutató (fotók) falu nap sport program 08.09. Szendrőlád ,Trial bemutató (fotók) város nap sport program 08.08. Tiszabercel, Trialbemutató (fotók) falu nap sport program 08.02. Bakonybél, Triál show (fotók) falu nap bemutató 08.02. Szentgál, Triál bemutató (fotók) falunap bemutató 07.26. Tiszadada, Triálbemutató (fotók) extrém sport bemutató 07.26. Sajószöged, Triál show (fotók) falu napi program 07.13. Lenti, Triál bemutató (fotók) város napi program 07.12. Medgyesbodzás, Triál és parkour bemutató (fotók) falu napi progam 07.05. Debrecen Hal-köz, Fekete Viktor tűz feletti magasugró rekordja (fotók), (video) 07.05. Füzesgyaramat, Triál bemutató (fotók) városi sport program 06.29. Nyíradony Ligetalja Napok, Triál bemutató (fotók) fesztivál sport program 06.21. Tiszaújváros Sportfesztivál, Trial show (fotók) városi sportnap program 06.08. Nagyszokoly, Triál bemutató (fotók) falu nap sport program 06.06. Csengőd, Trial bemutató és gyermek ügyességi verseny Támop pályázat keretében (fotók) 06.01. Ludányhalászi, Trial show (fotók) falunapi rendezvény program 05.31. Harsány, Triálbemutató (fotók) falunapi rendezvény program 05.25. Tiszafüred, Triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny (fotók) városi sport rendezvény 05.23. Nyírtelek, Trial bemutató (fotók), (video) gyermeknap sport program 05.18. Kistarcsa, Kerékpáros triálbemutató és gyermek ügyességi verseny (fotók) 05.10. Nyírkarász, Trial bemutató (fotók)falunap sportprogram 05.01. Szentpéterszeg, Triál bemutató (fotók) falunap sportprogram 04.04. Kazincbarcika, Barcikaart rendezvény, kerékpáros ügyességi verseny és trial bemutató (fotó) fesztivál sport program 02.22. Debrecen, Malompark bevásárló központ triál bemutató ,téli sport bemutató

gabitrial triál bemutató extrém sport show trial

2013-ban:

12.23 Debrecen Lovarda triálbemutató karácsonyi bringás program (fotók) 11.16. Balmazújváros trial bemutató és gyermek ügyességi verseny gyermek bringás program (fotók) 10.10. Bagamér trialbemutató iskolai extrém sport bemutató (fotók) 10.08. Nagyhegyes triál bemutató falu napi sport program(fotók) 09.27.Lenti trialbemutató bicikli ügyességi verseny és goldsprint városi sport program(fotók) 09.22. Budapest Andrássy út trial bemutató autónemtes sport program (fotók) 09.21. Veszprém triál show és bicikli verseny városi sport program (fotók) 09.20. Újfehértó triál bemutató autómentes program ( fotók ) 09.07. Kokad triál bemutató és ügyességi verseny falunap sportshow(fotók) 09.07. Mezőkeresztes trial show és gyermek verseny város nap sport show(fotók) 08.21.-24.-ig Szegedi Ijfúsági Napok, exrtém sport színpad (fotók) és a videó!!! 08.20.Nyírmada, triálbemutató falunapi sport program (fotók) 08.19. Nagymaros, triál és parkour bemutatóváros napi sportprogram (fotók) 08.18. Hajdúböszörmény, Hajdú-hét, trial bemutató városi sport program(fotók) 08.17. Döge, Krumplifesztivál, triál bemutató városi sport show (fotók) 08.17. Mikepércs, Falunap, trialbemutató extrém sport program (fotók) 08.11. Zamárdi, Szabadstrand, trial bemutató strand sport program (fotók) 08.10. Pocsaj, Falunap, triálbemutató falunap sport show (fotók) 08.02. Hajdúböszörmény, Kexx Fesztivál, trial bemutató városi sport show(fotók) 08.02. Nyíregyháza, Erdei Tornapálya, triálbemutató sport show ( fotók ) 07.21. Lipót, Lipóti Termál és Élményfürdő, trial bemutató és kerékpáros ügyességi gyermekverseny extrémshow(fotók) 07.06. Vámospércs triál bemutató városnap sport show(fotók) 06.26.-29. Hegyalja Fesztivál, Adidas Street Art, Extrém Sport Színpad (video) 06.22. Balatonfűzfő, Balaton Beach Fesztivál, Triál bemutató (fotók), (video) 06.16. Kisújszállás, Trialbemutató és ügyességi gyermek kerékpár verseny sportshow(fotók) 06.13. Nyírbéltek, Triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny falunapi sportprogram(fotók) 06.06.-08., 14. Harley Davidson fesztivál, triál & parkour show Alsóörs (fotók) 05.26. Hévíz, trialbemutató városi sportprogram(fotók) 05.25. Vatta, Triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny falunapi sport show (fotók) 05.24. Debrecen, Fórum kerékpáros nap triálbemutató plázasport program (fotók) 05.19. Inárcs, triál bemutató, Városnapi sport program (fotók) 05.19. Nagyszokoly, trial bemutató ,Község napja ,extrém sport bemutató (fotók) 05.18. Kistarcsa, triál bemutató , Városnapi sport show (fotók) 05.17. Nyírtelek, trial bemutató, Gyermek napi sport program ( fotók ) (video) 04.20. Püspökladány, triál bemutató, Bringázz a Munkába Kampány ( fotók ) 05.01. Újszász, triálbemutató , Majálisi extrém bemutató ( fotók ) 05.01. Sarkad, triálbemutató, Majálisi sport program ( fotók )

gabitrial triál bemutató extrém sport show trial

2012-ben:

04.07.Hajdúszoboszló, triál bemutató, Bio étel fesztivál triál sport program (videó) 04.16. Győr goldsprint, Egyetemi napok ,egyetemi sport program 04.12. Szeghalom, trial bemutató ,Az országos kerékpáros KRESZ verseny döntője iskolai sport bemutató 04.27. Putnok, triálbemutató ,Térségi kiállítás és vásár ,városi sportbemutató 05.01. Derecske, trialbemutató, Városnap majális ,városi sport program 05.12. Budapest MTK, triál bemutató és kerékpáros gyermek ügyességi ,extrém sport verseny, Olimpiai sportnap 05.18. Bőcs, triálbemutató, Iskola napja ,iskolai sport bemutató 05.19. Kistarcsa, trial bemutató és parkour show, Városi fesztivál városi sport show (fotók) 04.21. Levelek, triálbemutató, Leveleki halászlé főző verseny ,falunapi sportshow 05.26. Sajószöged, trialbemutató, Városnapja ,városnapi sportshow 05.28. Székesfehérvár, triál bemutató, Paprikás ízek fesztiválja sportbemutató 06.02. Ludányhalászi, trial bemutató, Kistérségi fesztivál városi sport program 06.17 Budapest, triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny, Hajógyári-sziget ,családi nap sport bemutató 06.23. Nyékládháza, triálbemutató, Tó -fesztivál ,fesztivál sportprogram 06.23. Sajószentpéter, trialbemutató, Város napja ,városi sportbemutató 06.29. Magyaralmás, triálbemutató és kerékpáros ügyességi verseny, Gyermek tábor ,iskolai évzáró sportprgogram 06.30. Levelek, trial bemutató , Kerékpár út átadás,extrém bringa show 07.01. Nyíradony, triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny, Térségi fesztivál ,extrém bringa show 07.07. Kállósemjén, trial bemutató parkour ugró show és kerékpáros ügyességi verseny , Gyermek tábor gyermek bringás program 07.17.-21 Hegyalja-fesztivál, Jeeeeeeee!!!, extrém sport színpad, (videó), (fotók) ,sportbemutatók 07.26.-28. Campus Olimpia és Fesztivál, trial bemutató , (fotók) 08.02.-04. Fezen, triálbemutató és parkor bemutató, Székesfehérvári Zenei Napok ,sportshow 08.11. Hosszúpályi, triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny, Városnapi sportshow 08.16. Hajdúböszörmény, triál parkour és flatland show, Hajdú –hét (videó) városi sport program 08.17. Encs, triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny, Encs város napja bringás bemutató 08.18. Abasár, triál bemutató , Város nap (videó) ,bringa show 08.19. Tarcal, triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny, Város napi extrém sport show 08.20. Enying, triálbemutató, Város nap (fotók) ,kerékpáros bemutató 08.26. Debrecen, triál bemutató és kerékpáros ügyességi verseny, NI Hungary Kft. családi nap ,céges sport bemutató 09.10. Budapest, trial bemutató, Kellys évértékelő ,céges sport bemutató 09.14. Budapest, triálbemutató, A „legnagyobb zseblámpa” Guinness rekord (fotók) ,céges sport bemutató 09.16. Dunakeszi, trialbemutató, Keszi – feszt ,sportshow 09.29. Várpolta, triál bemutató, Városi Ifjúsági Fesztivál (fotók) ,sportbemutató gyermekeknek

gabitrial triál bemutató extrém sport show trial

2011-ben:

December 1. és 3. Debrecen, Decathlon sportbolt megnyitó – Triál és Parkour bemutató ,áruházi megnyitó sportprogramja Szeptember 10. Balkány, Városnap – Triál és Parkour bemutató ,falu napi sportshow Szeptember 3. Tatabánya, Családi nap – Triál bemutató és ügyességi verseny ,családi sportverseny és bemutató Augusztus 24-28. Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) – Extrém Sportszínpad Augusztus 15. Hajdúböszörmény, Hajdú Hét – Triál és Parkour bemutató (videó) városi sportnap Július 22-23. Campus Fesztivál Debrecen – Triál bemutató Július 20-21. Campus Olimpia Debrecen – Triál bemutató és ügyességi verseny Július 13-17. Hegyalja Fesztivál, Extrém Sportszínpad (videók között ) Július 9-10. Erdőbénye, Bor, Bringa Fesztivál – Triál bemutató és ügyességi verseny ,extrém sportbemutató Július 6. Sárosd, Községi rendezvény – Triál bemutató és ügyességi verseny ,falunapi sportprogram Június 25. Kondoros, Város napja – Triál bemutató ,városnapi sportshow Május 29. Petőfiszállás, Parkátadó ünnepség – Triál bemutató és ügyességi verseny ,iskolai sportbemutató Május 28. Erdőbénye, Falunap – Ügyességi verseny ,falinapi sportbemutató Május 21. Jászfelsőszentgyörgy, Falunap – Triál és ügyességi verseny ,falu napi sportshow Május 21. Budapest, Családi nap – Triál bemutató és ügyességi verseny ,családi napi sportbemutató Május 1. Erdőkertes, Falunap – Triál bemutató ,falu napi sportshow Április 30. Budapest, Vasúttörténeti Park Kerékpáros Nap – Triál és Flatland bemutató ,extrém sport show Április 22. Szeghalom, Kerékpáros Kresz verseny döntője – Triál bemutató iskolai sportshow Február 26. Fórum Debrecen Bevásárlóközpont, “Bohóc” Napok – Triál és Parkour bemutató, pláza sportprogram Február 19. Tiszanána, TÁMOP pályázat – Triál bemutató és ügyességi verseny, gyermek sport bemutató

gabitrial triál bemutató extrém sport show trial

2010-ben:

Szeptember 4. Tiszaszentimre, Falunap – Triál bemutató ,falunapi sportshow Szeptember 4. Mátészalka, Fény Fesztivál – Triál bemutató ,városnapi extrém sport bemutató Augusztus 29. Körösszegapáti, Város Napja – Triál bemutató ,extrém sport program Augusztus 24. Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) – Triál bemutató ,extrém sport show Augusztus 21. Nagyhegyes, Nagyhegyesi napok – Triál bemutató és ügyességi verseny ,városi sport bemutató Augusztus 19. Hajdúböszörmény, Hajdú Hét – Triál bemutató , városnapi sportprogram Augusztus 14. Mikepércs, Község Napja – Triál bemutató és ügyességi verseny falunapi sportbemutató Augusztus 14. Komádi, Területi sportnap – Triál bemutató és ügyességi verseny ,falu napi sport bemutató Augusztus 1. Ártánd, Község Napja – Triál bemutató ,extrém bemutató Július 31. Kiskunmajsa, Fürdő Fesztivál – Triál bemutató ,városi sport show Július 25. Campus Olimpia, Debrecen-Nagyvárad sportpályázat – Triál bemutató Július 19. Hegyalja Fesztivál, Extrém Sportszínpad, Honvédelmi Minisztérium pályázat Július 10. Erdőbénye, Drótszamár Fesztivál – Ügyességi verseny ,gyermek sport program Június 11. Bagamér, “Fiatal Vidék” pályázat – Triál bemutató és ügyességi verseny, iskolai sport program Május 1. Derecske, Majális – Triál bemutató, extrém sport show Május 1. Bagamér, Majális – Triál bemutató, extrém sport show

gabitrial triál bemutató extrém sport show trial