Goldsprint A páros kerékpárverseny
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
gabitrial triál bemutató extrém sport show trial

Goldsprint - Páros kerékpárverseny. Minimális helyigény!

A Goldsprint-más néven páros kerékpár verseny– egy nagyon izgalmas a világon a legkevesebb helyigényű  gyorsasági amatőr kerékpárverseny, ahol a kerékpárok-okosbringák-egy talapzathoz erősítve fixen állnak és a versenyzők azon ülve teljesítik mért időre az előre bealított távot.  A verseny maga egy 3×3 méteres területen zajlik egy-egy futam kb. 1 perc időtartamban .Helyigénye és gyorsasága  miatt bármilyen rendezvénybe beilleszthetővé teszik a goldsprint páros kerékpár versenyt.  A  másik nagy előnnyé hogy bringák nincsenek fékezve (nehézgörgőkkel)  így bárki bárkivel tud versenyezni a távok mindenki által teljesíthetők.  A verseny két fő részvételével, tetszőleges hosszú virtuális pályán folyik (100métertől akár 5km-ig is ) Számítógépes mért idő alapján, aki leggyorsabban teljesíti a távot, az nyer! Ez a verseny pörgős és látványos  hiszen a számítógépen a verseny közben is megjeleníthető eredményeket kivetíthetőek így a népes szurkoló tábor is folyamosan tudja bíztatni az épp bringán ülőket bíztatva őket az aktív mozgásra. Ami lehet egy laza tekerés vagy egy komoly verseny az indulók között.

Legyen egy falunap, városnap, fesztivál, céges program, csapatépítő rendezvény, ez a műsor mindenhol jó buli! A program minimális helyigényű pörgős és biztonságos verseny. A legjobb akár beltéren is. Minden korosztály számára kicsiknek és nagyoknak is sikerélmény izgalmas érdekes program!

Ami még fontos:

-a távok a nap végére összeadódnak így külön közös célok is kitűzhetők

-a verseny alatt díjazhatók a napi összesített eredmények alapján az indulók, ez alapján akár mindig fel lehet kérni a résztvevőket rekord döntésre, amit külön kisebb díjjal jutalmazhatunk

-a goldsprint saját hangosítással és 102cm-es képátlójú megjelenítéssel is rendelkezik, amit a helyszínen térítésmentesen biztosítunk.

-gyermekek már 150cm magasságtól használhatják.

A páros kerékpárverseny egy egyedülálló utánozhatatlan csapatépítő program céges rendezvényekre és tökéletesen megállja a helyét falunap, fesztivál és városnap rendezvényeken is! A legjobb beltéri sportprogram!

A program videója itt megtekinthető.

A goldsprint páros kerékpárverseny fotói kiajánláshoz letölthetők itt!

#okosbringa#versenybárholbarmikor  #jobuli #parosverseny #sokmosoly

páros kerékpárverseny csapatépítő goldsprint