Páros kerékpárverseny

Minimális helyigény, nagy versenyek, csapatépítés!

A Goldsprint-más néven páros kerékpár verseny– egy nagyon izgalmas a világon a legkevesebb helyigényű gyorsasági amatőr kerékpárverseny, ahol a kerékpárok-okosbringák-egy talapzathoz erősítve fixen állnak és a versenyzők azon ülve teljesítik mért időre az előre bealított távot. A verseny maga egy 3×3 méteres területen zajlik egy-egy futam kb. 1 perc időtartamban .Helyigénye és gyorsasága miatt bármilyen rendezvénybe beilleszthetővé teszik a goldsprint páros kerékpár versenyt. A másik nagy előnnyé hogy bringák nincsenek fékezve (nehézgörgőkkel) így bárki bárkivel tud versenyezni a távok mindenki által teljesíthetők. A verseny két fő részvételével, tetszőleges hosszú virtuális pályán folyik (100métertől akár 5km-ig is ) Számítógépes mért idő alapján, aki leggyorsabban teljesíti a távot, az nyer! Ez a verseny pörgős és látványos hiszen a számítógépen a verseny közben is megjeleníthető eredményeket kivetíthetőek így a népes szurkoló tábor is folyamosan tudja bíztatni az épp bringán ülőket bíztatva őket az aktív mozgásra. Ami lehet egy laza tekerés vagy egy komoly verseny az indulók között.

Legyen egy falunap, városnap, fesztivál, céges program, csapatépítő rendezvény, ez a műsor mindenhol jó buli! A program minimális helyigényű pörgős és biztonságos verseny. A legjobb akár beltéren is. Minden korosztály számára kicsiknek és nagyoknak is sikerélmény izgalmas érdekes program!

Ami még fontos a páros kerékpárversennyel kapcsolatban:A páros kerékpárverseny egy egyedülálló utánozhatatlan csapatépítő program céges rendezvényekre és tökéletesen megállja a helyét falunap, fesztivál és városnap rendezvényeken is! A legjobb beltéri sportprogram!

Ki csinálja nálunk a páros kerékpárverseny bemutatókat?

Nagy Bence

Fiatal kora ellenére egy rendkívül megbízható szakember, aki minden helyzetben feltalálja magát.

Nagy Bence