Ügyességi verseny gyerekeknek

A legjobb családi program a gyerekeiddel!

Ki ne tesztelné le kerékpáros tehetségét ügyességi pályánkon? Mindig hatalmas a versenyszellem a gyerekek között ennek kiélésére mi lenne jobb lehetőség mint egy ilyen mérkőzés? Az egyenlő és biztonságos játékfeltételek érdekében saját biciklit és védő felszerelést biztosítunk a lelkes kipróbálóknak. A legügyesebb bizony nem maradhat jutalom nélkül, a leggyorsabb fiút és lányt minden alkalommal díjazzuk, hiszen ez a minimum ha már ilyen ügyesen végig mentek ügyességi pályánkon. Gyakran még a szülőknek is meglepetést okoz milyen ügyesen bringázik gyermekük, miközben koncentrációs készségük is fejlődik. Közben pedig mindig egy felnőtt felügyelő kíséri őket ha esetleg valami problémába ütköznének, de mindenki nagyon ügyesen szokta venni az akadályokat ezt garantálom.

Két vállalkozó szellemű jelentkező között, mért idő alapján zajlik a verseny. A bójákból, libikókákból és vizespohár állványokból, valamint egyéb akadályokból furfangosan összeállított pályán, 5 évtől 105 éves korig mindenki kipróbálhatja saját magát. A program a rendezvények jellegétől független mindenhol megállja a helyét legyen az gyermek napi mulatság, falu nap vagy városnapi összejövetel esetleg céges csapatépítő party. Minőségi program kicsiknek és nagyoknak bárhol bármikor .

A gyermek kerékpár verseny egy olyan akadályverseny,ami lehet egy ügyességi csapatjáték felnőtteknek és lehet ügyességi feladatok gyermekeknek is ami beltéri programként is megállja a helyét.

Ki csinálja nálunk a ügyességi versenyt a gyerekeknek?

Szabó Gáspár

A pár éve még maga is a praktikákat tanuló, mára a kerékpáros ügyességi pálya oktatója lett a gabitrial-nál. Minden gyermek szívesen fogadja tanácsát!

Szabó Gáspár